OM OSS

Lavendeln Minispa - Om oss

MINISPA & BUTIK

Vi finns i en centralt belägen lokal där vi kombinerat ett minispa och butik. En plats för avkoppling och återhämtning - en plats mitt i livet.

Vår butik går i ekologisk och organisk anda. För oss är det viktigt att produkterna är så naturliga som möjligt, både för din och miljöns skull. Med vårt sortiment hoppas vi kunna inspirera dig till en mer ekologisk och hållbar livsstil.

Hos oss hittar du allt från hudvård och spatillbehör till fina presentartiklar och presentkort. Vi hjälper dig gärna om du vill ha tips och råd. Varmt välkommen in till oss i vår avkopplande miljö.

 

 

Ann

Ägare, Medicinsk fotterapeut 

 Anna

Änglamassör & Reiki

Kristina

Medicinsk massageterapeut

 

Jotta

Medicinsk fotterapeut

Fatima

Medicinsk fotterapeut 

 

Hanna

Auktoriserad hudterapeut

 Lotta

Auktoriserad hudterapeut

 

Elenie

Diplomerad massör

 Emma

Auktoriserad hudterapeut (mammaledig)

 

 

 

 

 


FÖRETAGETS HISTORIA

Lavendelns Minispa ägs och drivs av Ann Blaschke. Det är ett företag som har sin grund sen lång tid tillbaks. Redan 1974 startades företaget som då hette "Fotterapeuten" och låg på Ronnebygatan 16 . Då erbjöds kunderna fotvård och nagelprotetik (behandling mot nagelbitning). Företaget flyttade sedan till Rödeby där Ann också bodde. 15 år senare var det åter dags att öppna upp i nya lokaler i stan, närmare bestämt på Hantverkaregatan 25. Företaget utökade då med olika spabehandlingar och hade även en massör inhyrd. Ann döpte också om företaget till Lavendelns Minispa som fortfarande är aktuellt. År 2012 bytte företaget lokal till Konstapelsgatan 25, växte i behandlingsutbud och personal samt kombinerade det med en butik i ekologisk och organisk anda. År 2014 var det åter dags för byte till en större, ljusare och mer centralt belägen lokal som är mer tillgänglig för dig som kund.