OM OSS

Lavendeln Minispa - Om oss

MINISPA & BUTIK

Vi finns i en centralt belägen lokal där vi kombinerat ett minispa och butik. En plats för avkoppling och återhämtning - en plats mitt i livet.

Vår butik går i ekologisk och organisk anda. För oss är det viktigt att produkterna är så naturliga som möjligt, både för din och miljöns skull. Med vårt sortiment hoppas vi kunna inspirera dig till en mer ekologisk och hållbar livsstil.

Hos oss hittar du allt från hudvård och spatillbehör till fina presentartiklar och presentkort. Vi hjälper dig gärna om du vill ha tips och råd. Varmt välkommen in till oss i vår avkopplande miljö.

 

 

Ann Blaschke

Ägare, Auktoriserad
Medicinsk Fotterapeut

Emelie Blaschke

Spaterapeut,
Yogalärare

 Ninni Romberg

Certifierad Massör &
Medicinsk Massageterapeut,
Lymfmassör

Emma Hörnbäck

Auktoriserad Hudterapeut,
(Medlem i SHR)
 

 Ulla Svensson

Medicinsk Fotterapeut

Anna Kindblad

Änglamassage, Reiki

Anders Franzén  

Injektionssjuksköterska 

LÄS MER

 

 

 

 

 


FÖRETAGETS HISTORIA

Lavendelns Minispa ägs och drivs av Ann Blaschke. Det är ett företag som har sin grund sen lång tid tillbaks. Redan 1974 startades företaget som då hette "Fotterapeuten" och låg på Ronnebygatan 16 . Då erbjöds kunderna fotvård och nagelprotetik (behandling mot nagelbitning). Företaget flyttade sedan till Rödeby där Ann också bodde. 15 år senare var det åter dags att öppna upp i nya lokaler i stan, närmare bestämt på Hantverkaregatan 25. Företaget utökade då med olika spabehandlingar och hade även en massör inhyrd. Ann döpte också om företaget till Lavendelns Minispa som fortfarande är aktuellt. År 2012 bytte företaget lokal till Konstapelsgatan 25, växte i behandlingsutbud och personal samt kombinerade det med en butik i ekologisk och organisk anda. År 2014 var det åter dags för byte till en större, ljusare och mer centralt belägen lokal som är mer tillgänglig för dig som kund.