Om oss

Lavendeln Minispa - Om oss

MINISPA & BUTIK

Vi finns i en centralt belägen lokal där vi kombinerat ett minispa och butik. En plats för avkoppling och återhämtning - en plats mitt i livet.

Vår butik går i ekologisk och organisk anda. För oss är det viktigt att produkterna är så naturliga som möjligt, både för din och miljöns skull. Med vårt sortiment hoppas vi kunna inspirera dig till en mer ekologisk och hållbar livsstil.

Hos oss hittar du allt från hudvård och smycken till fina presentartiklar och godsaker. Vi hjälper dig gärna om du vill ha tips och råd. Varmt välkommen in till oss i vår avkopplande miljö.


​Vi som jobbar på Lavendelns Minispa

Ann Blaschke

Ann Blaschke

Butik, Medicinsk Fotvård, Spabehandlingar, Öronhåltagning
LENA ÖSTERSTRÖM

Lena Österström

Butik, Ansiktskurer, Fransar & bryn
Emelie Blaschke

Emelie Blaschke

Massage, Spabehandlingar, Ansiktskurer, Ansiktsbehandlingar
Lina Blaschke

Lina Blaschke

Medicinsk Fotvård, Lipomassage
LOUISE HELGESSON

Louise Helgesson

Medicinsk massage, Gravidbehandlingar, Hot Stone massage, Spabehandlingar
NINNI ROMBERG

Ninni Romberg

Medicinsk massage, Gravidbehandlingar, Hot Stone massage, Spabehandlingar, Ansiktskurer
ANDERS FRANZÉN

Anders Franzén

Botox, Fillers Läs mer


FÖRETAGETS HISTORIA

Lavendelns Minispa ägs och drivs av Ann Blaschke. Det är ett företag som har sin grund sen lång tid tillbaks. Redan 1974 startades företaget som då hette "Fotterapeuten" och låg på Ronnebygatan 16 . Då erbjöds kunderna fotvård och nagelprotetik (behandling mot nagelbitning). Företaget flyttade sedan till Rödeby där Ann också bodde. 15 år senare var det åter dags att öppna upp i nya lokaler i stan, närmare bestämt på Hantverkaregatan 25. Företaget utökade då med olika spabehandlingar och hade även en massör inhyrd. Ann döpte också om företaget till Lavendelns Minispa som fortfarande är aktuellt. År 2012 bytte företaget lokal till Konstapelsgatan 25, växte i behandlingsutbud och personal samt kombinerade det med en butik i ekologisk och organisk anda. År 2014 var det åter dags för byte till en större, ljusare och mer centralt belägen lokal som är mer tillgänglig för dig som kund.