Köpvillkor

1. ORDERBEKRÄFTELSE

En orderbekräftelse skickas till den e-postadress du angav i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den om du behöver komma i kontakt med oss. Kvitto krävs vid retur.

2. LEVERANSTID

Leverans sker med posten. Leveranstiden är vanligtvis 2-4 dagar från det att din beställning görs. Skulle något vara slut i lager kan leveranstiden vara något längre. I förekommande fall får du meddelande om detta. Observera att vi inte har öppet under heldagar och aftnar vilket påverkar leveranstiden. 

3. FRAKT

Fraktkostnaden är för närvarande 59 kronor. Fraktfritt på order överstigande 700 kronor.

4. BETALNINGSSÄTT

Vi använder oss av Klarna.
Läs mer om Klarna här.

5. ÅNGERRÄTT

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter att du mottagit dina varor. För att returnera varor ska dessa vara oöppnade, sigill intakt och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den. Du får själv stå för returfrakten samt fraktkostnaden på 59 kronor. På fakturan anger du returorsak "ångerrätt". Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav.

6. REKLAMATIONER

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste meddela oss det snarast, dock senast sju dagar efter att du mottagit dina varor. För att returnera en vara ska den vara oanvänd samt i det skick som den var i när du mottog den. Returnera varan tillsammans med en faktura eller en kopia på den. På fakturan anger du returorsak. OBS! Du måste först ta kontakt med oss för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

7. EJ UTLÖSTA PAKET

För ej utlösta paket debiteras en kostnad på 200 kronor för frakt och administriva kostnader.

8. TVIST

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

9. ÖVRIGT

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Hudvårdsrummet förbehåller sig rätten att neka en order. Vid upptäckten av eventuellt falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Alla priser som anges är i SEK inklusive 25% moms och exklusive frakt. Alla erbjudanden räcker så långt lagret räcker. Vi levererar endast inom Sverige.