Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

DIAMANTSLIPNING

Vi är så glada och stolta över att kunna erbjuda denna fantastiska lystergivande behandlingen med fina resultat redan från första gången.

Vi rekommenderar att man gör en kur om minst 4 behandlingar för att uppnå bästa resultat. Men man kan även göra enstaka behandling för att fräscha upp huden och få fin lyster!

Efter en kur kan man göra en diamantslipning regelbundet för att bibehålla resultatet.

LILLA DIAMANTEN

För dig som vill fokusera på specifika besvär så som torr hud, oren hud, ojämn hudstruktur, pormaskar, fina linjer eller trött och livlös hud?
Då rekommenderar vi dig denna behandling.
30 min / 595 Kr

STORA DIAMANTEN

Behandlingen för dig som önskar en slätare, renare och fräschare hud!
En djupgående ansiktsbehandling i olika steg som tar bort döda hudceller, avlägsnar pormaskar och återfuktar din hud på djupet.

Du ser resultat redan efter en behandling!
75 min / 1 195 Kr

WAKE UP

Unik behandling som stramar upp trött hud runt ögonen! Har du påsar under ögonen, mörka ringar eller linjer är detta en utmärkt behandling för dig! Vi jobbar med att dränera vätska runt ögonen, stramar upp trött hud och tillför ett ögonserum med hjälp av mesoterapi utan nålar.
30 min / 595 Kr

Bra att veta: Behandlingarna kan utföras på alla hudtyper, även på känslig hud. Vi utför INTE behandlingarna på dig som har akne grad 4, aktiv akne/rosacea, är gravid, ammar, har metallimplantat, allergi mot metall eller cancer.


Här hittar du våra lediga tider

Boka tid