SPAKURER

Lilla spakuren

Koppla bort vardagen för en stund och njut av denna härliga spabehandling. En avslappnande och mysig behandling för dig som vill ha lite av varje.
Inleds med en tvätt av fötterna med varma handdukar, därefter masseras fötterna in med en mjukgörande och återfuktande fotbalm, fötterna packas sedan in i varma handdukar.
En mjuk massage av axlar & nacke följs av ansiktsrengöring, ansiktsmassage & avslutande dagkräm.
45 min / 750 Kr

 

Lavendelns lyxkur

Fantastisk behandling för dig som behöver ta hand om dig själv & få en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad samtidigt som du får en chokladbit och något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar, nacke & därefter fötter & baksida ben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling, ansiktsmassage & ansiktsolja. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr

Lavendelns mammalyx

Fantastisk behandling för dig som behöver ta hand om dig själv & få en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad samtidigt som du får en chokladbit och något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar, nacke & därefter fötter & baksida ben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling, ansiktsmassage & ansiktsolja. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr 

Lavendelns pappalyx

Fantastisk behandling för alla män som vill få ny energi och en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt fotbad med uppfriskande pepparmynta samtidigt som du får en chokladbit och något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar, nacke & därefter fötter & baksida ben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling, ansiktsmassage & ansiktsolja. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr

Lavendelns gravidlyx

Underbar behandling för dig som är gravid. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad samtidigt som du får en chokladbit och något att dricka. Därefter får du lägga dig på vår specialanpassade gravidkudde som gör det möjligt för dig att ligga bekvämt på mage. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar & nacke. Dina fötter & underben får en välgörande massage & därefter packas magen in i en vårdande inpackning med sheasmör som hjälper till att motverka bristningar under graviditeten. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling & ansiktsolja. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr

SPA-Kombo

Koppla av med denna perfekta kombo! Behandlingen inleds med en avslappnande massage följt av vår härliga ansiktskur. Perfekt när du inte vill välja.

50 min / 850 Kr 

SPA De luxe

100% avkoppling!

Inleds med ett glas bubbel samtidigt som du njuter av ett varmt fotbad. Därefter skrubbas dina fötter med en härlig saltskrubb, fotinpackning följt av en avslappnande massage från topp till tå! Allt med lyxiga produkter ifrån Grevinnans rum.

Du får även produkter med dig hem!

75 min / 1 195 Kr

Spa De Luxe Karlskrona

Lavendelns Spa-DUO

Njut av en avkopplande spakur tillsammans!

En av våra terapeuter tar hand om dig & en vän växelvis , eller kom som par och njut av denna härliga behandling. Fotbad, fotinpackning, ryggmassage samt en ljuvlig skalpmassage.

75 min / 1 495 Kr

Lavendelns Minispa

Stortorget 6, 371 13 Karlskrona

Telefon: 0708-982726
Mail: info@lavendelnsminispa.se

 

 


Här hittar du våra lediga tider

Boka tid