Lyxkurer

LAVENDELNS LYXKUR

Fantastisk behandling för dig som behöver ta hand om dig själv & få en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad samtidigt som du får en chokladbit och något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar, nacke & därefter fötter & baksida ben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling, ansiktsmassage & fuktighetskräm efter din hudtyp. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr

Lyxkurer

LAVENDELNS PAPPALYX


Fantastisk behandling för alla män som vill få ny energi och en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt fotbad med uppfriskande pepparmynta samtidigt som du får något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en djupgående massage av rygg, axlar , nacke & därefter fötter & underben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling, ansiktsmassage & fuktighetskräm. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr

LAVENDELNS MAMMALYX


Fantastisk behandling för dig som behöver ta hand om dig själv & få en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad med lugnande lavendel samtidigt som du får något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar , nacke & därefter fötter & underben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling, ansiktsmassage & fuktighetskräm efter din hudtyp. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr 

 

LAVENDELNS GRAVIDLYX

Underbar benhandling för dig som är gravid. Inleds med ett varmt avkopplande fotbad med lugnande lavendel samtidigt som du får något att dricka. Därefter får du lägga dig på vår specialanpassade gravidkudde som gör det möjligt för dig att ligga bekvämt på mage. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar & nacke. Dina fötter & underben får en välgörande massage & därefter packas magen in i en vårdande inpackning med sheasmör som hjälper till att motverka bristningar under graviditeten. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling & en fuktighetskräm som anpassas efter din hudtyp. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.
75 min / 995 Kr


Här hittar du våra lediga tider

Boka tid