MASSAGE

Aromamassage 

En avslappnande & mjuk massage blandat med aromaterapi, ett effektivt sätt att minska stress, öka välbefinnandet, ge kroppen energi och för att stödja kroppens egen självläkningsförmåga. En behandling för både kropp och sinne!

Aromterapi betyder "att läka via doften" och innebär att man använder sig utav eteriska oljor för att förbättra hälsan.
Oljorna som utvinns av växter, träd och örter har olika läkande egenskaper, användningsområden och effekter.

Under massagen används en varm vegetabilisk olja, blandad med de eteriska oljorna.
Förutom oljornas effekt får du en positiv effekt av massagen som frigör må-bra hormonerna oxytocin, dopamin & serotonin.
En underbar behandling som verkar på djupet.

De eteriska oljorna har olika egenskaper och du väljer själv vad just din kropp och ditt sinne behöver.
LAVENDEL: För alla lavendelälskare! En lugnande & rogivande behandling med fokus på balans & avkoppling.
STRESSA NER: När du verkligen behöver varva ner och slappna av. Denna behandling är för dig som är i stort behov av återhämtning & få tillbaka ett inre lugn. 
ENERGI: En uppiggande & upplyftande behandling med fräscha dofter av apelsin & ingefära. Passar dig som behöver en extra boost av energi.
UTRENSNING: Hjälp kroppen att bli av med slaggprodukter med denna utrensande behandling. En blandning med bl.a grapefrukt & enbär stimulerar blodcirkulationen, ger en renande & avgiftande effekt.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

30min / 495 kr   

60min / 895 kr

90min / 1295 kr

30min ansiktsmassage 495 kr

Medicinsk massage 

En djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen med fokus på dina eventuella problemområden. Om behov finns får du stretchövningar och bra tips på hur du själv kan lindra besvären med dig hem! Massage har en lugnande effekt på nervsystemet, motverkar stress och ger ökat välbefinnande. Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.


30 min / 475 Kr
45 min / 720 Kr
60 min / 895 Kr
90 min / 1295 Kr

 

Medicinsk Massage

Avslappningsmassage

En mjuk massage med fokus på nedvarvning och avslappning. I kombination med värme och lugn musik ger detta en skön känsla av lugn och ro.Underbar massage som minskar stress, ökar blodcirkulationen & stärker immunförsvaret, lättar på spänningar och hjälper dig att varva ner.Passar dig som inte vill ha en djupgående massage utan en avslappnande spaupplevelse!

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

30min / 475 kr
45min / 720 kr
60min / 895 kr

 

Gravidmassage

Massage som utförs med hjälp av en specialanpassad gravidkudde som gör det möjligt att ligga bekvämt på magen under behandlingen. Utförs från v.12.

30min / 475 kr
45min / 720 kr

Lipomassage

Vill du strama upp huden, minska dina celluliter, få igång blodcirkulationen och hjälpa kroppen att rensa ut slaggprodukter? Då kan lipomassage vara något för dig! 

Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage som luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen. Detta gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och ut ur kroppen.

Vi rekommenderar att du bokar en Lipomassage 60 min vid första besöket.
Detta för att vi skall kicka igång hela systemet samt göra en konsultation där vi går igenom dina funderingar och förväntningar och tar fram en behandlingsplan för just dig.

För bästa resultat bör du gå en grundkur om 6 gånger. Därefter regelbunden underhållning var 4-8 vecka.

Innan behandling av Lipomassage: 

Utsätt inte huden för solljus (eller solarium) inom 24 h innan behandlingen.

Ingen kemisk peeling (AHA, BHA, PHA) innan på det aktuella behandlingsstället.

Efter behandling av Lipomassage:

Utsätt inte huden för solljus (eller solarium)  inom 24 h efter behandlingen.

Drick minst 1,5-2 l vatten/dag för bästa resultat. Undvik gärna socker, snabba kolhydrater och mättat fett. Någon form av fysisk aktivitet rekommenderas för att hjälpa kroppen att fortsätta rensa ut slaggprodukter. 

OBS! Vi behandlar INTE klienter med cancer, inflammationer i huden, mekaniska skador på huden, graviditet, vidökad tendes att blöda eller om du äter blodförtunnande medicin, ådernät/brock (behandlingen utförs inte direkt på åderbock), feber och svaghet, obehandlad hypertoni (läkarintyg krävs)vitiligo.

35 min / 595 kr
60 min / 950 kr

Lymfmassage

Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och hjälper kroppen att ta hand om överflödig vätska, virus, bakterier och slaggprodukter. Om det uppstår tröghet i lymfsystemet kan det visa sig som övervikt, smärta, överflödig vätska och svullnad, återkommande infektioner och trötthet. 

Att gå på lymfmassage kan ge goda resultat vid dessa tillstånd och behandlingen hjälper lymfsystemet att föra ut slaggprodukter och överskottsvätska ur kroppen. Det är en lugnande behandling som består av strykningar och lätta tryck i lymfflödets riktning men man kan även använda sig av djupare grepp och koppning för att lösa upp stram bindväv. 

Den längre behandlingen rekommenderas vid första besöket och innehåller även lättare bindvävsgrepp samt koppning vid behov.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

60 min/ 895 kr
90 min/ 1295 kr

Hot Stone Massage

Massage med varma lavastenar – en totalupplevelse för både kropp och själ.

Passar även dig som inte kan/vill gå på vanlig massage, samt för dig med dålig cirkulation.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

30min / 495 kr
60min / 950 kr 
90 min / 1395 kr

Reiki

Reiki är en japansk form av stressreduktion och avslappning som främjar kroppens läkningsförmåga. WHO har godkänt Reiki som ett bra komplement till den medicinska vården.

Reiki sägs betyda `Den dolda kraften` eller livsenergi. Ett annat ord för att beskriva Reiki kan alltså vara energimedicin.

När du väljer behandlingen Reiki hjälper du kroppen att återställa sin naturliga balans, du kommer förmodligen uppleva stillhet, sinnesnärvaro och att du hittar ett inre lugn.

Du väljer själv om du vill sitta på en stol under behandlingen eller ligga på en massagebänk. Du kan även välja att ha dina kläder på dig under hela behandlingen eller klä av dig som vid en massage.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

35min / 495 kr
60min / 895 kr

Änglamassage

En helthetsmassage för kropp och själ baserad på de eteriska oljornas läkande kraft.

Änglamassage är en djupgående massage utan att vara en muskelmassage. Den skapar möjlighet för din kropp att självläka. Du kan välja om den ska vara aktiverande eller avslappnande.

Änglamassagen arbetar på flera plan samtidigt; den fysiska, känslomässiga och andliga. Oljan som används i massagen blandas med eteriska oljor för att passa just dina behov. Massagen hjälper dig att hitta glädje och skapar välmående då den löser upp obalanser och låsningar i kroppen, en massage som passar alla.

Sagt om änglamassage; "fantastiskt avslappnande", "omfamnande", "som en sommarvind mot huden".

Om du önskar så kan massagen efterföljas av ett kort samtal.

35min / 495 kr
60min / 895 kr

    

Karl XI:s favorit

En effektiv behandling för spända axlar, nacke & rygg! Inleds med 10 minuter på spikmatta följt av en djupgående ryggmassage. Spikmattan hjälper till att sätta igång cirkulationen, öka blodflödet och släppa på spänningar.
30 min / 475 Kr

Lilla massagen

Lilla massagen är en lätt och avslappnade massage för de yngre. Behandlingen utförs från 8-16 år.

20min / 340 kr

 


Här hittar du våra lediga tider

Boka tid