FISKPEDIKYR

 Fiskpedikyr Karlskrona

Kom och sätt fötterna i ett akvarie fullt med ”Garra Rufa”-fiskar, även kallade doktorsfiskar. En kittlande upplevelse som passar både stora och små! Det sägs att fiskarna utsöndrar ett enzym i sitt saliv som hämmar tillväxten av hud vilket gör behandlingen extra bra mot bl.a psoriasis. 

Behandlingen inleds med ett fotbad för att ta bort smuts, ludd & liknande från fötterna. Därefter är det dags att sätta ner fötterna till våra fiskar i akvariet vilket kan kittlas lite. Fiskarna äter bort döda och skadade hudceller men äter aldrig på ”frisk” hud. Avslutningsvis skrubbar & masserar vi fötterna så de blir underbart lena och mjuka med en härlig sockerskrubb.

Vi vill gärna att du kommer till oss utan att ha smörjt in dina fötter eller ben med någon olja eller kräm för att fiskarna ska må så bra som möjligt.

OBS! Har du nagel- eller fotsvamp eller vårtor ber vi dig behandla detta klart innan du bokar fiskpedikyr p.g.a hygieniska skäl då detta är smittsamt.

Fiskpedikyr "liten" innebär att du/ni sitter 30 minuter hos våra fiskar medan "stor" innebär en behandlingtid hos fiskarna på 50 minuter. 

Fiskpedikyr 1 pers, liten 350:-
Fiskpedikyr 2 pers, liten 600:-

Fiskpedikyr 1 pers, stor 500:-
Fiskpedikyr 2 pers, stor 900:-

 


Här hittar du våra lediga tider

Boka tid