Bokningsinformation

När du vill boka en behandling hos oss är vi mycket tacksamma för att du ringer eller besöker oss så kan vi snabbare och enklare hjälpa dig. Vi besvarar mail i mån av tid och det kan därför dröja med svar. Vid eventuell avbokning är vi tacksamma för att du hör av dig till oss via telefon senast 24 h innan din behandlingstid. Avbokning för behandling som utförs på måndagar görs senast fredag kl.16.00 veckan innan.
Ej avbokad tid debiteras.

Liten Ansiktsbehandling klassisk 30 min 450kr

Fuktgivande & rengörande behandling som ger fantastisk lyster. Behandlingen börjar med en uppfräschande rengöring och därefter får du en peeling anpassad för din hudtyp. En avslappnande massage med fokus på ansikte följt av ett serum som ger intensiv återfuktning. Behandlingen avslutas med en vårdande fuktighetskräm, även den anpassad för just dig.

Stor klassisk ansiktsbehandling 75 min 850kr

Fuktgivande behandling som förutom alla moment som ingår i en klassisk ansiktsbehandling innehåller en lugnande och återfuktande ögonmask som reducerar rynkor och mörka ringar runt ögonen. Du får även njuta av ljuvlig skalpmassage som ger avslappning och ny energi.

Ansiktsbehandling BOOST 60 min 790 kr

En effektfull behandling med specialprodukter som ger en riktig boost för huden.

 

Ansiktsbehandling klassisk 50 min 650kr

En längre variant av den lilla klassiska ansiktsbehandlingen där du får en extra rengöring för en riktigt djuprengörande effekt och massage sv dekolletage, axlar och nacke. Du får även njuta av en vårdande ansiktsmask samt en härlig ögon- & läppkräm med bland annat aloe vera och kigeliaextrakt som återfuktar och stramar upp huden.

Wake up 30 min 595kr

Unik behandling som stramar upp trött hud runt ögonen!
Har du påsar under ögonen, mörka ringar eller linjer är detta en utmärkt behandling för dig!
Vi jobbar med att dränera vätska runt ögonen, stramar upp trött hud och tillför ett ögonserum med hjälp av mesoterapi utan nålar.

 
Textbox Section

Diamantslipning

Vi är så glada och stolta över att kunna erbjuda denna fantastiska lystergivande behandlingen med fina resultat redan från första behandlingen.

Läs våra behandlingar här! (PDF)

Textbox Section

Lipomassage - tILLFÄLLIGT UPPEHÅLL

30 min, mage, rumpa, lår 595 kr
50 min, hela kroppen, 795 kr

Så fungerar Lipomassage: Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och ”apelsinhud”. Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

Textbox Section

Fransar & bryn

Brynplock 200kr

Formning av ögonbryn 300kr

Färgning av fransar 300kr

Färgning av bryn , inkl. plock 300kr

Färgning av bryn, inkl. formning 400kr

Färgning av fransar inkl. brynplock 325kr

Färgning av fransar och bryn, inkl. brynplock 350kr

Färgning av fransar och bryn inkl. formning av bryn 450 kr

Textbox Section
Textbox Section

Vaxning

Du får ett bra resultat som oftast håller i veckor. Vi avslutar behandlingen med ekologisk olja som snabbt hindrar eventuell rodnad.

Hela armar 350kr
Halva armar 220kr
Rygg, hel. 500kr
Rygg, halv. 300kr
Axill 150kr
Överläpp eller haka 200kr
Överläpp och haka 250kr

Hela ben (ej bikini) 490kr
Halva ben (knä och ner) 390kr

Textbox Section

Håltagning

Öron 1 hål 150kr
Öron 2 hål 250kr
Näsa 250kr

Vi är licensierade håltagare av Blomdahl medical.

Textbox Section

MEDICINSK FOTVÅRD 60 MIN

Fotvård för alla fötter!

Här kan man få hjälp med förhårdnader, liktornar, vårtor, hudsprickor, förtjockade naglar, hud- & nagelsvamp & nageltrång. Tips & råd till ortopediska felställningar samt tips till egenvård.

Ann har specialutbildning inom diabetesfotvård.

Fotvård hos Lina 550 kr.
Fotvård hos Ann 650 kr.

Delbehandling 250-350kr

Om du har ett specifikt problem som t.ex nageltrång, liktorn, förhårdnader, hälsprickor eller liknande.

Textbox Section

Massage

Behandlande eller avslappnande massage. Perfekt behandling för trötta och ömma muskler. För dig som har problem att ligga ner under behandlingen finns det även möjlighet att få sittande massage.

Klassisk (behandlande svensk klassisk massage) Halvkropp 30 min 395kr / Helkropp 50 min 700kr.

Avslappnande massage. Halvkropp 30 min 395kr/ Helkropp 50 min 700kr

Barnmassage 20 minuter 295kr. Från 8 år.

Fot- & Benmassage 30min 395kr

Härlig, uppiggande massage för trötta fötter och ben. Behandlingen avslutas med en återfuktande och mjukgörande fotinpackning.
Du kan även lägga till massage för dina händer och underarmar.

Fot- och benmassage + händer, 45 min, 590 kr.

Hot Stone Massage

Halvkropp 30min 450 kr
Helkropps 60min 790kr

Massage med varma lavastenar – en totalupplevelse för både kropp och själ.
Passar även dig som inte kan/vill gå på vanlig massage, samt för dig med dålig cirkulation.

GRAVIDMASSAGE

Massage som utförs med hjälp av en specialanpassad gravidkudde som gör det möjligt att ligga bekvämt på magen under behandlingen. Utförs från v.12.

Halvkropp 30 min 395 kr.
Helkropp 50 min 700 kr.

Handspa 450kr

Glöm inte att ta hand om dina händer. Behandlingen börjar med ett handbad därefter en grundlig peeling och en härlig inpackning, som ger dig lena och fina händer och mjuka nagelband. Behandlingen avslutas med en underbar handmassage.

Textbox Section

LAVENDELNS GRAVIDLYX 75 MIN 995kr

Underbar benhandling för dig som är gravid. Inleds med ett varmt avkopplande fotbad med lugnande lavendel samtidigt som du får något att dricka. Därefter får du lägga dig på vår specialanpassade gravidkudde som gör det möjligt för dig att ligga bekvämt på mage.
En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar & nacke. Dina fötter & underben får en välgörande massage & därefter packas magen in i en vårdande inpackning med sheasmör som hjälper till att motverka bristningar under graviditeten. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, peeling & en fuktighetskräm som anpassas efter din hudtyp. Du får även njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.

LAVENDELNS MAMMALYX 75 MIN 995 KR

Fantastisk behandling för dig som behöver ta hand om dig själv & få en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad med lugnande lavendel samtidigt som du får något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar , nacke & därefter fötter & underben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, ansiktsmassage, mask & fuktighetskräm efter din hudtyp. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.

LAVENDELNS PAPPALYX 75 MIN 995 KR

Fantastisk behandling för alla män som vill få ny energi och en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt fotbad med uppfriskande pepparmynta samtidigt som du får något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en djupgående massage av rygg, axlar , nacke & därefter fötter & underben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, ansiktsmassage, mask & fuktighetskräm. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.

Textbox Section

Fiskpedikyr

Fiskpedikyr 1pers 30min 300:-
Fiskpedikyr 2pers 30min 500:-
Fiskpedikyr 1pers 50min 450:-
Fiskpedikyr 2pers 50min 800:-

Innan fiskarna kan börja göra dina fötter fina får du sitta med fötterna i vatten & det är av hygieniska skäl, för att ta bort smuts, ludd & liknande. Sedan är det dags att stoppa ner fötterna hos fiskarna. Fiskarna har inga tänder så behandlingen gör inte ont men det kan kittlas lite. Fiskarna äter bort döda och skadade hudceller. Dem äter aldrig på "frisk" hud. Det sägs att fiskarna producerar ett enzym i sitt saliv som främjar hudens celldelning vilket är speciellt bra för personer med diverse hudåkommor t.ex psoriasis. När behandlingen är klar så skrubbar & masserar vi fötterna så dem blir underbart lena och mjuka. Det är viktigt att ni kommer till behandlingen utan att ha smörjt in era fötter eller ben med olja eller kräm, för fiskarnas bästa!

Textbox Section

Lavendels Lyxkur 75 min 995kr

Fantastisk behandling för dig som behöver ta hand om dig själv & få en stunds avkoppling. Inleds med ett varmt, avkopplande fotbad med lugnande lavendel samtidigt som du får något att dricka. En svalkande fotinpackning för trötta fötter följs av en avslappnande massage av rygg, axlar , nacke & därefter fötter & underben. Slutligen får du en härlig ansiktskur med skummande rengöring, ansiktsmassage, mask & fuktighetskräm efter din hudtyp. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvlig skalpmassage som hjälper till att släppa på spänningar & ger total avkoppling.

Champagne de Lux 75 min 1195kr

Underbar helkroppsbehandling för alla sinnen! Inleds med ett avkopplande fotbad samtidigt som du får njuta av ett glas bubbel och ekologisk chokladtryffel. En champagnedoftande saltpeeling med bl.a sheasmör ger otroligt mjuka och väldoftande fötter.
Därefter väntar total avkoppling i form av en underbar helkroppsmassage med varm olja som sedan avslutas med ansikts- och skalpmassage.

Textbox Section

KOMPISGÄNG / FÖDELSEDAG

Är ni ett kompisgäng som vill träffas och göra något mysigt tillsammans dagtid? Eller vill du och din partner spendera några timmar ihop i lugn och ro?

Då har vi ett förslag till er! Hos oss på Lavendelns Minispa kan ni koppla av med fiskpedikyr samt spabehandling för den som önskar det. Det går även utmärkt att ta med sig något att äta eller dricka alternativt så ordnar vi något efter önskemål.
Hör av dig till oss för prisförslag!